Buurman en Buurman Kleurplaten

Buurman en Buurman is leuk om naar de kijken,  maar zeker ook leuk om in te kleuren. De meeste kinderen houden erg van kleuren. Maak er wat moois van! We hebben veel verschillende kleurplaten voor je gemaakt en verzameld op onze website voor alle Buurman en Buurman kinder fans! Klik op een kleurplaat. Op de volgende pagina kun je de Buurman en Buurman kleurplaat downloaden door erop te klikken of door de Buurman en Buurman kleurplaat via de rechtermuis toets op te slaan. Daarna kun je hem openen en printen. Hiermee voorkom je dat de browser allerlei teksten boven en onder de kleurplaat afdrukt, zoals datum en de tijd.

        BuurmanEnBuurman-Kleurplaat1_thmb           BuurmanEnBuurman-Kleurplaat_mat_thmb            kleurplaat-buurmanenbuurmankader_thmb

kleurplaat-buurmanenbuurman_thmb  kleurplaat-buurmanenbuurman-auto_thmb  kleurplaat-buurmanenbuurman-klussen_thmb

                                            kleurplaat-buurmanenbuurmannotitie_thmb     kleurplaat-buurmangaatzwemmen_thmb

                                 kleurplaat-buurmanenbuurmanschilderij_thmb   kleurplaat-buurmaninraam_thmbLeuke Links

Contact

Heb je een vraag, suggestie, opmerking? Je kunt ons altijd een e-mail sturen over Buurman en Buurman!

Wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.

Stuur een e-mail

Tips?

Heb je zelf een leuke Buurman en Buurman website, kleurplaten, filmpje? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail

Leuke Links

Buurman en Buurman is een kindertekenfilm over 2 buurmannen die voor alle problemen een leuke oplossing hebben, waarbij er veel mis gaat. Er zijn in totaal 78 afleveringen gemaakt vanaf 1976 tot 2004. In Nederland heten ze Buurman en Buurman in de videos, maar in andere landen veelal Pat a Mat. Ze roepen vaak 'A je to!', wat 'Dat is het!' betekent. Hierbij gebruiken ze dan een speciaal armgebaar dat in elk filmpje voorkomt. Buurman en Buurman is erg leuk voor kinderen van 3 tot 8 jaar.